37-годишният Небойша Маркович  бе ликвидиран днес посред бял ден в

...
37-годишният Небойша Маркович  бе ликвидиран днес посред бял ден в
Коментари Харесай

Член на Розовите Пантери разстрелян, докато вадел количката на бебето си

37-годишният Небойша Маркович  бе премахнат през днешния ден измежду бял ден в Баново Бърдо, Сърбия. Той бе погубен, когато излезе от колата си, с цел да вземе количка за дете от багажника. На мястото гледката бе шокираща  - тялото на убития лежеше по средата на улицата, а до него имаше количка. 

Небойша Маркович е погубен пред къщата, където е живял със брачната половинка и бебето си. Той е шурей на известния член на прословутите Розови Пантери Александър Ш. Съседите му описват, че не са чули нищо, видели единствено по какъв начин идва Бърза Помощ. " Връщах се от магазина, когато видях незабавната помощ, не подозирах, че са умъртвили някого.

Видях това момче, което живееше с жена си... горест, не изглеждаше като рисков човек ", споделя съседка. Маркович бил премахнат с няколко патрона в главата и гърдите и умрял на място.

Той е живял в къща покрай къщата, където живее някогашният баскетболист на " Партизан " Вукашин Авдалович, по чиято кола по неточност е била хвърлена бомба предходната година. Моментът на убийството бе запечатан от охранителни камери. Сръбски медии разгласиха шокиращото видео, само че малко по-късно то бе отстранено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР